martes, 19 de mayo de 2015

Cafe imperial antwerpen meir

Cafe Imperial. GESCHIEDENIS. Vroeger en nu CAFE IMPERIAL. Cafe Imperial drankformules. de kaart. U bent hier: Cafe Imperial > gerechten > de kaart. Cafe Imperial. vind je op het gelijkvloers van het Paleis op de Meir. Deze Brasserie de Luxe is een knipoog naar de voormalige keizerlijke eigenaar, Napoleon. GG Cafe Imperial is de plek voor koffie, uitgebreid ontbijt, lunch, afternoon tea, diner. Kom eens langs in ons restaurant op de Meir. Aarzel niet!.

Wanner je op de Meir in Antwerpen het oude koninklijke paleis tegenkomt is daar nu een heel trendy Cafe Imperial in ondergebracht en de chocolade keuken. Ontdek alles over Cafe Imperial, lees wat gasten schrijven en reserveer je tafel nu Imperial. vind je op het gelijkvloers van het Paleis op de Meir in Antwerpen.

Over Cafe Imperial. Ik wandel bijna wekelijks op de Meir, de winkelstraat bij uitstek. De vroegere keizerlijke residentie van Napoleon, later in handen van.

Cafe Imperial - Paleis op de meir - Antwerpen

2000 ANTWERPEN-CENTRUM Wijk: Meir, Keukentype: Franse, Belgische, website restaurant CAFE IMPERIAL Beoordelingen CAFE IMPERIAL. Zoek je informatie over restaurant Cafe Imperial te Antwerpen Op Pocketresto. be vind je adres, openingsuren, website, persartikels en locatie. Smakelijk!.

Cafe Imperial, Restaurant - belgische keuken, Antwerpen

Cafe Imperial Antwerpen bevind zich op de begane grond van het Paleis op de Meir. De naam van deze Brasserie de Luxe is een knipoog naar de voormalige. Het imposante 18de-eeuwse Cafe Imperial ligt in een keizerlijke oase van rust op de Meir. Napoleon, Koning Willem I en later ook zowat alle Belgische royals. De Meir is een grote en zeer drukbezochte winkelstraat in Antwerpen. Het is 1 van de belangrijkste Cafe Imperial. Computer en toebehoren. E-Plaza. Reisen.

11 Reviews voor Cafe Imperial "De plek in Antwerpen waar ooit een kleine Franse keizer met maagproblemen, een Nederlandse vorst en een Belgische koning. Zeer fijne bediening. Relaxe sfeer.Restaurant Belgische keuken in Antwerpen stad (wijk Antwerpen: Meir) Cafe Imperial. Restaurant Belgische keuken in.

Restaurant.Cafe Imperial. vind je op het gelijkvloers van het Paleis op de Meir in Antwerpen. Deze Brasserie de Luxe is een knipoog naar de voormalige.

Cafe Imperial Antwerpen - Restaurants in Antwerpen - Youropi.com

Foto van Cafe Imperial, Antwerpen: Bongo ontbijt - bekijk 440 onthullende foto.s en video.s van Cafe Meir 50, 2000, Belgie Cafe Imperial: Bongo ontbijt. Op zoek naar Restaurants in de buurt Antwerpen-Meir - Leysstraat Vind via Restaurants nabij Meir - Leysstraat in Antwerpen logo Cafe Imperial. Het Paleis op de Meir met zijn typische rococostijl en laatbarokke invloeden is de gedroomde salons of op het heerlijke zomerterras van Cafe Imperial lees verder >> ·. zoom-map. Cafe Imperial 50 Meir (Paleis op de Meir), Antwerpen 2000

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ver también